2016. június 3., péntek

02; Who is your real?

-Adrien/Fekete macska szemszöge-

-Ne csináld, Adrien! - nevet a kis kwami es pofája elé törlészkedik.
-Most akkor Katica vagy Marinette?
-Őszinte legyek? - néz rá csalódottan
-Én magam sem tudom. Katica életem szerelme, de Marinette....
-Marinette?
-néz rá kérdően
-Ő olyan kedves velem mindig.. és.. és.. szeretem. -Hát akkor menj, és mond meg neki! -Ezt te nem értheted, Plagg. - Néz ki az ablakon Marinették házát szemlélve. -És neki a szülei is kedvesek. Katicáról viszont nem tudom ki. Nem ismerem. -Az álarc allatt lapuló lány, vagy az osztálytársad? -Mindkettőjüket szeretem. De most húz a vágy Marinette iránt. Mert... Mert... tényleg. Nem tudok mást mondani. Vajon mit csinál most?

-Marinette/Katica szemszöge-

-Ó, Marinette, ne búsulj!
-Bocsi Tikki, muszály lefeküdnöm. Álmos vagyok. - Áll fel a székből, és megindul az ágya felé, ahová reggel ledobta fehér és kék csíkos pizsamáját. Belebújik, és lehuppan az ágyra. Kinéz, az ablakon, és egy pillantást vet Párizs vizes utcáira, és lefekszik a nagy vihar közepedte. Ekkor belép anyukája;
-Marinette! Kész a vacsora!
-Bocsi anya, nem vagyok éhes. - Felül, és ránéz anyukájára.
-Baj van?
-Nem, semmi. Csak nem érzem jól magam.
-Hozzam fel neked a vacsit? - A lány rábólint és egy két dörgés közt hallani a fák suhogását, a nagy csendességben. Anyja felhozza a finom spagetti, és mellé húsgombócot, és egy kis tálcára rakva Marinette ágyára teszi. -Jó étvágyat! - szól, majd a pohár vizet odarakja a tányér mellé.
-Köszi! - Az ölébe veszi a finomságot, és elkezdi feltekerni a villára a szószos húst, és hosszú tésztát. Anyukája lemegy.

-Adrien/Fekete macska szemszöge-

A fiú felkapja a szekrénye melletti kosárlabdát, és rádob. Csont nélkül betalál, és a labda visszapattan a kezébe. Végig sétál a szobán, és lehuppan az ágyra.
-Tudod Plagg, úgy érzem kihagyom a mai vacsorát.
-Miért!? Akkor legalább kérj camambertet.
-Mintha nem lenne.. - Húz elő egy darab sajtot a takarója mellől, fintorogva.
-Uuuu... - Harap bele a kis száj a nagy sajtba. Csámcsogva odaül az ágy szélére, és dől előre- hátra, előre-hátra. Lassacskán mindketten elaludnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése